Velkommen til Bonemt.dk - Boligplatform!

Hos Bonemt.dk har vi en ambition om at bygge Danmarks største Boligplatform, og det etablere med beskyttelse af personoplysninger af alle, dvs. at vi beskytter personoplysningerne af alle besøgende, der får adgang til vores hjemmeside. Denne privatslivpolitik forklare hvordan Bonemt.dk indsamler, bruger og deler dine personoplysninger, du kan også her finde oplysninger om dine rettigheder og hvordan du kan udøver dem. Ved brug af vores tjeneste, acceptere du at Bonemt.dk bruger dine personoplysninger som er beskrevet i denne privatslivpolitik.

Vi har udplukket de vigtigste punkter i vores privatlivspolitik, som står beskrevne nedenfor. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om et bestemt afsnit, skal du blot klikke på linket og du sprænger her til de pågældende afsnit

Hvilken type oplysninger indsamler vi

Lejer

Vi indhenter dit samtykke, inden vi behandler dine persondata. Oplysninger som indsalmer for lejer-konto er som flg.: IP-adresse ved oprettelse, oprettelsestidspunkt, kontotype, e-mail, navn, postnummer, og by. Vi kryptere og gemmer dit personlige kodeord, så ingen kan genskabe eller se det. Vi indsalmer desuden information om hvor vidt du ønsker at modtage vores nyhedsbrev eller ej. Ved brug af funktionen "Favoritter", gemmer vi også en liste over de boliger du vælger som dine favoritter

Privat udlejer

Vi indhenter dit samtykke, inden vi behandler dine persondata. Oplysninger som indsalmer for privat udlejer-konto er som flg.: IP-adresse ved oprettelse, oprettelsestidspunkt, kontotype, e-mail, navn, telefonnummer og din fulde adresse. Vi kryptere og gemmer dit personlige kodeord, så ingen kan genskabe eller se det. Vi indsalmer desuden information om hvor vidt du ønsker at modtage vores nyhedsbrev eller ej. Ved brug af funktionen "Favoritter", gemmer vi også en liste over de boliger du vælger som dine favoritter.

Når du udlejer din bolig gennem bonemt.dk indhenter vi også informationer omkring boligen. De informationer som kan indsalmes er som flg.: IP-adresse ved oprettelse og redigering, oprettelses- & redigeringstidspunkter, den fulde adresse, annonce- overskrift & tekst, billeder, inflytningsdato, lejeperiode, energimærke, boligforhold, facaliteter, beliggenhed, boligtype, antal værelser, antal toiletter, boligens areal, grundens areal, huslejen, depositum, forudbetalt leje, a conto el, vand og varme. Desuden indsalmer vi information om hvor vidt du ønsker boligen aktiv eller ej på bonemt.dk

CVR udlejer

Vi indhenter dit samtykke, inden vi behandler dine persondata. Oplysninger som indsalmer for CVR udlejer-konto er som flg.: IP-adresse ved oprettelse, oprettelsestidspunkt, kontotype, e-mail, firmanavn, CVR nummer, telefonnummer og din fulde adresse. Vi kryptere og gemmer dit personlige kodeord, så ingen kan genskabe eller se det. Vi indsalmer desuden information om hvor vidt du ønsker at modtage vores nyhedsbrev eller ej. Ved brug af funktionen "Favoritter", gemmer vi også en liste over de boliger du vælger som dine favoritter.

Når du udlejer din bolig gennem bonemt.dk indhenter vi også informationer omkring boligen. De informationer som kan indsalmes er som flg.: IP-adresse ved oprettelse og redigering, oprettelses- & redigeringstidspunkter, den fulde adresse, annonce- overskrift & tekst, billeder, inflytningsdato, lejeperiode, energimærke, boligforhold, facaliteter, beliggenhed, boligtype, antal værelser, antal toiletter, boligens areal, grundens areal, huslejen, depositum, forudbetalt leje, a conto el, vand og varme. Desuden indsalmer vi information om hvor vidt du ønsker boligen aktiv eller ej på bonemt.dk

Hvordan bruger vi oplysninger

Samtykke og Registrenes oplysninger

Når du opretter en konto hos Bonemt, således at vi kan oprette din konto i henhold til vores vilkår når du logger ind på din konto og at vi kan identificere dig når logger dig ind på din konto, samt at vi kan kontakte dig for dine synspunkter på vores tjenester og informere dig om ændringer og opdateringer til vores tjenester

Analyser og research

- For at vi kan udføre analyser og research og forbedre vores system samt tjenester

Automatiske oplysninger

Automatiske oplysninger som vi indsamler, er en aktivitetsanalyse, så vi kan give dig en forbedret oplevelse. Vi bruger Cookies så vi kan måle og analysere effektiviteten af vores hjemmeside og for bedre at forstå dine præferencer således at vi kan tilpasse vores markedsføring og gøre oplevelsen bedre for dig i overensstemmelse herom

Hvordan deler vi disse oplysninger

Med Google da vi bruger google analytics

Hvad er vores juridiske grundlag for databehandling

Privatlivsbeskyttelsespolitikken

Hos Bonemt.dk lægger vi meget stort vægt på at beskytte dine oplysninger fra og mod uautoriseret eller ulovlig behandling og beskeadeligelse. Vi tager behandlingen af dine persondata alvorligt. Vi gør alt det vi kan for at sikre dine oplysninger. Vores sikkerhedsniveua er tilpasset med de ricis der er forbundet med personoplysninger. Privatlivsbeskyttelsespolitikken dækker nedenstående tre grupper

Boligsøgende

- Privatpersoner, samt virksomheder

Private udlejer

- En privat udlejer er lovmæssigt defineret således at han/hun max har en udlejningsbolig

CVR udlejer

Man er lovmæssigt defineret professionel udlejer, hvis man har mere end en udlejningsbolig. Det betinger ikke at alle boliger er registreret hos Bonemt.dk

Forpligtelser af dine data

vi opbevarer dine personoplysninger af forretningsmæssige grunde, for eksempel mens du har en konto hos os og få at gøre det muligt for os at opfylde vores retlige forpligtelser, herunder skattemæssige og regnskabsmæssige forpligtelser

Markedsføringsdata

vi gemmer dine personoplysninger til at markedsføring og gemmer herigennem dine data, for at vi kan respektere dine behov og ønsker til udvikling af vores system

Adgangskode

Du er ansvarlig for de egen adgangskoder, vi anbefaler at du ikke videregiver din kode. Vi hæfter ikke for eventuelle uautoriserede transaktioner der indgås ved brug af din konto og din kode, derfor anbefaler vi har du bruger en unik kode for hver konto du opretter, da de hæver din sikkerhed. Vi kryptere alle passwords og de kan derfor ikke genskabes eller læses af nogen som helst. Hvis du glemmer du dit kodeord skal du altså lave et nyt vha. din registrede e-mail adresse, da vi bag bonemt.dk heller ikke kan se dit password

Hvordan reagerer vi på juridiske anmodninger og forhindre skader

For at vi kan beskytte dig og vores system bla. ved at opdage og forhindre løftebrud eller andre handlinger i strid med vores vilkår. Dette omhandler også dine markedesføringspræferncer så vi kan sende dig tilpasset markedsføring om Bonemt.dk, og at vi kan give dig feedback på dine synspunkter og svare på dine spørgsmål. Vi udfører også analyser og research med henblik på at forbedre og udvikle Bonemt.dk

Opbevaring af data samt sletning af konto

Vi sletter dine data på et tidspunkt hvor vi ikke længere er brugbare og aktuelle for Bonemt.dk og af forretningsmæssige årsager. Ved sletning af dine data sørger for at de blive destrueret på ansvarligvis

Hvordan underretter vi dig om ændringer i denne politik

Opdatering sf personoplysninger

Vi giver dig adgang til at gennemgå eller opdatere dine personoplysninger til enhver tid, via dine kontooplysninger. Hvis du ønsker at anmode om sletning af dine personoplysninger, kan du gøre det ved at kontakte os via vores kundecenter

Vi kan fra tid til anden, opdatere denne privatlivspolitik begrundet juridiske, tekniske eller forretningsmæssige udviklinger. Når vi opdaterer vores datapolitik, træffer vi herom passende foranstaltninger for at vi kan informere dig i overensstemmelse med betydningen og ændringer til privatlivspolitikken, hvis dette kræves ved gældende databeskyttelseslove. Vi opfordre dig til at gennemgå vores seneste oplysninger jævnligt, om vores databeskyttelsespraksis

Vores markedføringsmedelser

Du har til enhver tid ret til at fravælge vores !! markedsførings meddelelser, det kan du intent gøre ved at ved at bruge afmeldningsfunktionaliteten i den meddelser som du modtager eller ved at ændre din profil i overenstemmelse hermed

Kontakt og support

Du bedes kontakte os hvis du har spørgsmål eller bekymringer om vores privatlivspolitik. Du kan kontakte (kontaktopysninger)