Velkommen til Bonemt.dk - Boligplatfom!

Vi har udplukket de vigtigste punkter i vores Cookiebetingelser, som står beskrvene nedenfor.
Hvis du ønsker ydeligere oplysninger om et bestemt afsnit, skal du blot klikke på linket og du sprænger her videre til det påglædende afsnit.

Hvad er cookies?

Cookies er små tekst filer som indeholder et tilfældigt ID, der efterlades på browseren når du bruger internettet. Cookies bruges af stort set alle hjemmesider, for at kunne genkende din enhed fra gang til gang, og holde styr på dine søgekriterier samt login oplysninger og kan ikke ses hvem du er, hvad du hedder eller hvor du bor.

Hvilken cookies bruger vi?

Bonemt.dk - boligplatform anvender og benytter sig af cookies til at regristrere dit besøg samt login, med det formål at gøre vores platform bedre og nemmere for dine fremtidlige besøg og for at trække statistik samt huske indstllinger og udføre målrettet annoncer til dine behov og interesser.

Session cookies

Session cookies som er nødvendige cookies for at hjemmesiden kan levere et resultat til brugerne og som gør dit nuværende besøg til en fornøjelse. Du slipper for at logge ind og dine indstillinger gemmes. Session cookies slettes når du lukker browseren.

Tracking cookies

Tracking cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere hjemmesidersom er cookies, der giver os mulighed for at give dig relavante reklamer og sørger for, at den samme reklame ikke vises flere gange.
Disse skal slettes manuelt. Disse cookies bruges til at opbygge en profil, så forskellige hjemmesider kan personalisere indhold ud fra hvilke hjemmesider du besøger, dette vil f.eks. være Facebook cookies.

Statistics cookies

Statistics cookies som er cookies, der giver os mulighed for at trække statistik på dit besøg og derved forbedre vores site. Vi kan ikke indentificere som person med disse og skal slettes manuelt.

Præference cookies

Præference cookies er de cookies der bruges til at sikre at du får en god oplevelse på hjemmesiden.
Det vil være cookies, hvor du har foretaget et valg på hjemmesiden, for eksempel oplysningen, om at du automatisk vil logges ind og når du foretager en boligsøgning, vil dine søgekriterier blive gemt i en cookie, sådan at siden bliver forudfyldt med din seneste søgning atomatisk.
Det er foreksempel valgte præferencer såsom sprog eller valg, som gør navigation enklere.

Drifts- og optimeringscookies

Drifts- og optimeringscookies anvendes til driften af hjemmesiden som bruges for at kunne se din aktivitet og bevægelse på hjemmesiden. Her bruges Google Analytics, som bl.a. gemmer antal besøg og trafikdata fra hjemmesiden, herunder din IP-adresse. Disse Informationerne gemmes og beskyttes af Google.

Hvorfor bruger vi cookies?

Vi bruger cookies for flere forskellige formål. En er formålene er at gøre det nemmere for dig som bruger, du slipper for at logge ind for hver eneste sidevisning og at vi kan forbedre vores boligplatform med statistik i forbindelse med de oplysninger vi får fra cookies

Hvem lagre cookies?

Vi og vores trjedepartssamarbejder Google Analytics lagre dine cookies ud fra dine valg på platformen. Cookies er ikke personlig, spreder ikke virus og er ikke skadelig for din PC.

Er det nødvendigt at acceptere vores cookies?

Nej, du kan benytte vores site uden at acceptere vores cookies, men du skal selv sørge for at slette eller blokere cookies fre Bonemt.dk, vi anbefalder dog at du acceptere cookies på vores site du ikke vil kunne benytte min-konto, vi kan ikke garantere at alle funktionerne virker optimalt og det vil ikke være muligt at severe dig den bedste oplevelse af vores platform.

Kan jeg slette cookies igen?

Ja, din accept af vores cookies er ikke permanet og det er nemt at fjerne cookies på din enhed igen.
Dette kan gøres manuelt eller ved hjælp af renseprogrammer. Hvis du sletter eller blokere cookies, sletter du også indstillinger, præferencer, gemte passwords og lignede samt annoncer vil blive mindre relevante for dig og vil optræde hyppigere.

Desuden vil nogle funktioner ikke fungere optimalt samt der vil være nogle sider du ikke kan få adgang til.
Du kan ved at ændre indstillinger i din browser altid vælge at afvise cookies på en hjemmeside, men det vil ofte betyde, at mange funktioner vil holde op med at virke efter hensigten, da hjemmesiden så ikke længere kan huske dine valg på hjemmesiden.
Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, eller benytter du en MAC, skal du klikke på det relevante link efter hvilken browser du benytter.

Spørgsmål og kontakt

Ønsker du at vide mere om cookies, hvordan du blokerer for dem, og hvordan du sletter dem, anbefaler vi at du besøger hjemmesiden www.minecookies.org.

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores cookies betingelser, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.